foto

Gerd Silberbauer

  • nar. 26.4.1953 (66 let)
    Eitelborn, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Akta Golgotha (TV film)
2009 Rügen
2008 Die Umarmung
Wieder daheim (TV film)
2007 Rozum, či srdce (TV film)
2006 Der Judas von Tirol (TV film)
Kouzlo Vánoc (TV film)
Sen mého muže (TV film)
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
2004 Der weisse Afrikaner (TV film)
Jakobovy ženy (TV film)
Zděděné štěstí (TV film)
2002 Vražda u jezera (TV film)
2001 Modrý pták (TV film)
2000 Meine grüne Freiheit - Ein Frühling in Irland (TV film)
Případy profesora Capellariho: Mrtví nemlčí (TV film)
Tam někde v horách (TV film)
1999 Meine beste Feindin (TV film)
1998 Im Atem der Berge (TV film)
Místo činu - Případ střední školy (TV film)
Nina - Vom Kinderzimmer ins Bordell (TV film)
Pronásledovaná (TV film)
Tierärztin Christine III: Abenteuer in Südafrika (TV film)
1997 Blutige Rache (TV film)
Der Testfahrer (TV film)
Plod násilí (TV film)
1996 Schwurgericht - Ein Kind war Zeuge (TV film)
1995 Milostná rošáda (TV film)
1993 Liebe am Abgrund (TV film)
Tatort - Gefährliche Freundschaft (TV film)
1992 Neptun und Isolde (TV film)
1988 Místo činu - Moltke (TV film)

TV seriály

2017 Dr. Klein (TV seriál)
Versagen (S04E09)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Verrückt nach Clara (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2004 Fox a partneři (TV seriál)
Typisch Sophie (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Drehkreuz Airport (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Frankenberg (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace