foto

Luis Roberto Guzmán

  • nar. 4.3.1973 (47 let)
    Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Plnokrevník
2011 Otra familia, La
2010 Bez ní
Hilos y cables
2009 Amar a morir
2008 Divina confusión
2003 Ladies' Night
2002 Acosada

TV seriály

2020 La mexicana y el güero (TV seriál)
2018 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Poslední hranice (S01E06)
Kolumbijská spojka (S01E05)
Nepřátelská území (S01E02)
2017 Neovladatelná (TV seriál)
The Getaway (S01E02)
2015 Code Black (TV seriál)
Buen Árbol (S01E07)
2014 La Viuda Negra (TV seriál)
2013 Lo que la vida me robó (TV seriál)
2012 Promesa, La (TV seriál)
2007 Pantera, El (TV seriál)
2005 Osudové setkání (TV seriál)
2003 Alegrijes y rebujos (TV seriál)
2002 Mezi láskou a nenávistí (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
2000 Vždy tě budu milovat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky