foto

Ja-ok Kim

  • nar. 11.10.1951
    Pusan, Jižní Korea
  • zem. 16.11.2014 (63 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Haewon, dcera nikoho
2009 Hongkildongui huye
2005 Jeni, Juno
2003 Donggabnaegi kwaoihagi
1979 Sunyeo
1978 Salin nabireul jjonneun yeoja

TV seriály

2013 Sebun gyeolhonhaneun yeoja (TV seriál)
2012 Matittneun insaeng (TV seriál)
2011 Jigoneun motsala (TV seriál)
Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 Eommado yeobeuda (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2008 Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
Singkeul papaneun yeolaejung (TV seriál)
Woking mam (TV seriál)
2007 Eolleongttungttang heungsinso (TV seriál)
Ggakdugi (TV seriál)
Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
Keopi peurinseu 1hojeom (TV seriál)
2006 Noona (TV seriál)
Tumyeongingan Choe Jang Su (TV seriál)
2005 Bullyang jooboo (TV seriál)
Gudseura Geum-suna (TV seriál)
2004 Paranmanjang miseu kim 10 eok mandeulgi (TV seriál)
2003 Apgujeong jonggatjip (TV seriál)
Baekmansongi jangmi (TV seriál)
Baeksutalchul (TV seriál)
Jeo pureun chowonwie (TV seriál)
Oktapbang koyangi (TV seriál)
2001 Eojjeomyeon joha (TV seriál)
Sangdo (TV seriál)
사랑은 이런거야 (TV seriál)
2000 Joteungeol eotteokhae (TV seriál)
Wangrungui daeji (TV seriál)
1999 Cheongchun (TV seriál)
Hae tteu go dal tteu go (TV seriál)
Tomato (TV seriál)
Wang cho (TV seriál)
1998 대왕의 길 (TV seriál)
1997 Yongmangui bada (TV seriál)
1996 조광조 (TV seriál)
1994 Majimak yeonin (TV seriál)
1991 Wang do (TV seriál)

Dokumentární

2007 Keopi peurinseu 1hojeom special (TV seriál)
2004 Myeongdong baekjak (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ggotboda nuna (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky