foto

Michael Elwyn

  • nar. 1943
    Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rare Beasts
2009 Small Island (TV film)
Výhrůžky smrtí (TV film)
2007 Surveillance
2006 Stíny minulosti
2005 Královnina sestra (TV film)
Nejzáhadnější vraždy (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
Daniel Deronda (TV film)
2000 The Blind Date
1998 Jinnah
1992 Falešná hra (TV film)
1991 Murder Being Once Done (TV film)
1990 Crimestrike
1986 Půlměsíční ulice
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
1984 Late Nancy Irving, The (TV film)
1981 Francouzova milenka
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1973 Na úrovni
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher

TV seriály

2020 Unprecedented: Real Time Theatre from a State of Isolation (TV seriál)
2017 Will (TV seriál)
Skvělá hra (E01)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Mág (S01E04)
Vězeň (S01E03)
Had (S01E02)
další epizody (4)
2012 Stella (TV seriál)
2010 Tudorovci (TV seriál)
S mým svolením (S04E06)
Foylova válka (TV seriál)
Ruský dům (S07E01)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dům v lese (S09E01)
2001 Micawber (TV seriál)
2000 Border Cafe (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
1991 Orchid House, The (TV seriál)
Selling Hitler (TV seriál)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1979 Mallens, The (TV seriál)
1976 Nobody's House (TV seriál)
1974 The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 So It Goes (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 The Audience (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky