foto

Jouko Paavonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Kivinen lintu (TV film)
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
1996 Laskettu aika (TV film)
1995 Ilmakitarat (TV film)
1994 Johanneksen leipäpuu (TV film)
1993 Chaplinesque
1991 Missä on suuri pohjoinen (TV film)
Petoksen kehät (TV film)
Rinnat (TV film)
1990 Hyväntekijä (TV film)
Täysin syytön (TV film)
1989 Punaiset purjeet (TV film)
1988 Me kaksi (TV film)
Onnea matkaan (TV film)
1985 Karamzinin hevonen
Čas žížal (TV film)
1984 Musta hurmio (TV film)
1982 Kolmetoista mehiläistä (TV film)
Poste restante
Suomen piru (TV film)
1981 Pirunpolska (TV film)
1978 Hakkuut (TV film)
1972 Uu ja poikanen (TV film)
1971 Pikasuutarin Esko (TV film)
1970 Aliisa (TV film)
Näyttelijä (TV film)
Vinski ja Vinsentti (TV film)
1969 Koko kaupungin Vinski (TV film)

TV seriály

2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1997 Léto v sedle (TV seriál)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1994 Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1990 Pirunnyrkki (TV seriál)
1978 Balladi Kalastajakylän pojasta (TV seriál)
1977 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

1987 Näkyvästä todellisuudesta: Stefan Bremerin yön kuvia (TV film)
1975 Me kaupunkilaiset (TV seriál)
1972 Tuletko sovinnolla (TV film)

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
1983 Anna palaa (TV pořad)
1967 Konstan parempi valssi (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1985 One Minute, Maestro (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky