foto

Kathleen Widdoes

  • nar. 21.3.1939 (80 let)
    Wilmington, Delaware, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Lež má krátké nohy
1996 Odvaha pod palbou
1986 Mafiánská princezna (TV film)
1983 Beze stopy
1982 Tančím, jak nejrychleji dovedu
1974 Punch and Jody (TV film)
1973 Much Ado About Nothing (TV film)
Return of Charlie Chan, The (TV film)
1972 Savages
1971 Koncert pro Satana
1968 Petulie
The Sea Gull
1967 Bell for Adano, A (TV film)
1966 Parta

TV seriály

2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál) - a.z.
Dobrodinec (S02E03) - a.z.
2002 Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
2000 Oz (TV seriál)
Works of Mercy (S04E04)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Sideshow (S09E14)
1997 Oz (TV seriál)
Straight Life (S01E05)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Nurse (TV seriál)
1980 Secrets of Midland Heights (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Another World (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1974 The American Parade (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace