foto

O. Henry

  • nar. 11.9.1862
    Greensboro, North Carolina, USA
  • zem. 5.6.1910 (47 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Twenty Years - povídka
2009 Makes the Whole World Kin - povídka
2004 Plášť do deště - povídka
2000 By Courier - povídka
1998 Výkupné za rošťáka (TV film) - povídka
Wishbone's Dog Days of the West (TV film) - povídka
1996 Koroli i kapusta - povídka
Tietäjien lahja (TV film) - povídka
1995 Princ z pohádky (TV film) - povídka
1994 Cisco Kid (TV film) - povídka
Silent Love - povídka
1993 Výkupné za náčelníka - povídka
1987 Děvče za všechny peníze (TV film) - povídka
Ve vlaku je šerif (TV film) - povídka
1986 Bezcitní lidé - povídka
Princese un puma - povídka
1985 Jimmy Valentine (TV film) - povídka
1983 Last Leaf, The - povídka
1978 Dar lásky (TV film) - povídka
Gift of the Magi, The (TV film) - povídka
1973 Ostatni lisc (TV film) - povídka
1971 A visszaeső bűnös (TV film) - kniha
1970 Prva ljubav - kniha
1967 Amatér (TV film) - povídka
Inzerát (TV film) - povídka
Kun ympäri käydään... (TV film) - povídka
Láska a chléb (TV film) - povídka
Napravení Jima Valentina (TV film) - povídka
1966 Kyvadlo (TV film) - povídka
1965 Magnetické vlny léčí (TV film) - povídka
Policajt a chorál - povídka
Úkryt Černého Billa - povídka
1964 Poťouchlé skotačinky života - povídka
1963 Harlémská tragédie (TV film) - povídka
1962 Muži bez zákona - povídka
Price iz hotela (TV film) - kniha
Tri price o Dzefu Pitersu (TV film) - kniha
1961 Mrs. Billings' Scheidung (TV film) - kniha
1960 Qiu feng can ye - povídka
1959 Le Grand Chef - kniha
1949 Satan's Cradle - povídka
The Daring Caballero - povídka
The Gay Amigo - povídka
1948 Black Eagle - povídka
The Valiant Hombre - povídka
1947 King of the Bandits - povídka
Riding the California Trail - povídka
Robin Hood of Monterey - povídka
1946 Beauty and the Bandit - povídka
South of Monterey - povídka
The Gay Cavalier - povídka
1945 South of the Rio Grande - povídka
The Cisco Kid Returns - povídka
The Cisco Kid in Old New Mexico - povídka
1941 Ride on Vaquero - povídka
Romance of the Rio Grande - povídka
1940 Lucky Cisco Kid - povídka
The Gay Caballero - povídka
Viva Cisco Kid - povídka
1939 The Cisco Kid and the Lady - povídka
The Llano Kid - povídka
1938 Dr. Rhythm - povídka
1933 Velikij utěšitěl - povídka
1931 The Cisco Kid - povídka
1930 The Texan - povídka
1929 Tokkan kozó - povídka
1928 Alias Jimmy Valentine - povídka
In Old Arizona - povídka
1927 A Man About Town - povídka
Girls - povídka
1922 Fortune's Mask - povídka
1921 An Unwilling Hero - povídka
Roads of Destiny - povídka
1920 A Double-Dyed Deceiver - povídka
Alias Jimmy Valentine - povídka
Garter Girl, The - povídka
Philistine in Bohemia, A - povídka
Thimble, Thimble - povídka
1919 Shocks of Doom - povídka
The Guardian of the Accolade - povídka
The Unknown Quantity - povídka
You're Fired - povídka
1918 Bird of Bagdad, A - povídka
Compliments of the Season - povídka
Find the Woman - povídka
The Song and the Sergeant - povídka
1917 Departmental Case, A - povídka
Duplicity of Hargraves, The - povídka
I Will Repay - povídka
John Tom Little Bear - povídka
Law and Order - povídka
One Dollar's Worth - povídka
The Enchanted Kiss - povídka
1915 A Christmas Revenge - povídka
Alias Jimmy Valentine - povídka
1914 Jimmy Hayes and Muriel - povídka
1913 Splendid Scapegrace, A - povídka
1912 Thirty Days at Hard Labor - povídka
Western Prince Charming, A - povídka
1910 Summer Tragedy, A - povídka
1909 His Duty - povídka
The Sacrifice - povídka
Trying to Get Arrested - povídka

TV seriály

2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál) - kniha, povídka
Podle vlastních zásad (S01E02) - kniha
Podfuk (S01E01) - povídka
1984 Trest, kotoryj lopnul (TV seriál) - kniha
1979 CBS Library (TV seriál) - povídka
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál) - povídka
1973 Great Mysteries (TV seriál) - povídka
1971 Ficciones (TV seriál) - povídka
1965 Alta comedia (TV seriál) - povídka
1960 Pakinateatteri (TV seriál) - povídka
1959 Servisna stanica (TV seriál) - kniha
1957 The O. Henry Playhouse (TV seriál) - povídka
1953 General Electric Theater (TV seriál) - povídka
1950 The Cisco Kid (TV seriál) - povídka
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál) - povídka

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad) - povídka

Režijní filmografie

TV seriály

1963 Estudio 3 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1963 Estudio 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace