foto

Jouko Niemelä

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1985 Mestari Patelin (TV film)
1984 Kiihtyy, kiihtyy (TV film)
1981 Armahda meitä (TV film)
1979 Salka Valka
1977 Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)
1975 Usko, toivo, rakkaus (TV film)
1972 Elämisen tekniikka (TV film)
Huone puutalossa (TV film)
1970 Kuinka lohikäärme Anselmus joutui kutomaan kulta-ansan (TV film)
1969 Kustaa Vaasa (TV film)

TV seriály

1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)

TV pořady

2008 Kolmas kerros (TV pořad)
1976 Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta (TV pořad)
1971 Pop story (TV pořad)
1969 Miriam Makeba: We Will Win (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky