foto

Louise Lévêque de Vilmorin

  • nar. 4.4.1902
    Verrières-le-Buisson, Seine-et-Oise, Francie
  • zem. 26.12.1969 (67 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Madame de... (TV film) - kniha
1972 Madame de... (divadelní záznam) - kniha
1967 Madame de... (TV film) - kniha
1953 Julietta - kniha
Madame de... - kniha
1942 Lit à colonnes, Le - kniha

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1962 Lettre dans un taxi, La (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1963 Teuf-teuf (TV film)
1961 Amélie ou le temps d'aimer
1960 Gens de lettres, Les

Dokumentární

1960 Tours 1959

TV pořady

1966 Bienvenue (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace