foto

Lou Frizzell

  • nar. 10.6.1920
    Missouri, USA
  • zem. 17.6.1979 (59 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Colorado C.I. (TV film)
Devil Dog: The Hound of Hell (TV film)
Ruby and Oswald (TV film)
Steel Cowboy (TV film)
1977 Kozoroh 1
Lucan (TV film)
1976 Farewell to Manzanar (TV film)
1975 Crossfire (TV film)
Returning Home (TV film)
1974 House of Evil (TV film)
Manhunter (TV film)
Na titulní straně
Our Time
The Crazy World of Julius Vrooder
The Nickel Ride
1973 Letters from Three Lovers (TV film)
Me (TV film)
Money to Burn (TV film)
Runaway! (TV film)
1972 Banacek (TV film)
Footsteps (TV film)
Hickey & Boggs
Msta
Ten druhý
1971 Duel (TV film)
Léto roku 1942
Strážce zákona
Untold Damage (TV film)
1970 Rozlícené posluchárny
1969 Pobertové
Willie Boy
1968 Plíživý měsíc

TV seriály

1978 Centennial (TV seriál)
1977 Forever Fernwood (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
New Land, The (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace