foto

John Fujioka

  • nar. 29.6.1925
    Olaa, Hawaii, USA
  • zem. 13.12.2018 (93 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Pearl Harbor
1997 Tear It Down
1996 Kořist jaguára
1995 Mortal Kombat
Prehysteria! 3
1993 American Yakuza
1992 Americký samuraj
1991 Mise spravedlnosti
V.I. Warshawski
1990 Hirošima: město popela (TV film)
Poslední samuraj
1989 Psanci (TV film)
Umění smrti
1987 Americký ninja 2
Body Slam
Ocelový meč
Spiknutí lásky (TV film)
1986 Triplecross (TV film)
1985 Americký ninja
1984 Hawaiian Heat (TV film)
1982 Svého druhu hrdina
Tales of the Gold Monkey (TV film)
Říkají mi Bruce
1981 Kdo najde přítele, najde poklad
Soukromá očka
1980 Dům splněných přání (TV film)
Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
Osmiúhelník
Poslední let Noemovy archy
1977 Generál MacArthur
1976 Bitva o Midway
Futureworld
Stranded (TV film)
1975 The Blue Knight (TV film)
1973 Nad ostrovy nevyjde slunce
1970 M*A*S*H
1964 McHale's Navy
1963 A Girl Named Tamiko
1962 Confessions of an Opium Eater

TV seriály

2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
2000 Neviditelný (TV seriál)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
McNeil and Pray (S05E11)
1988 Panský dům (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Recipe for Heavy Bread (S02E02)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Zub tě osvobodí (S10E15)
1981 Magnum (TV seriál)
Dick McWilliams (S02E10)
1979 The Last Resort (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
China Girl (S03E10)
1978 Wonder Woman (TV seriál)
Seance of Terror (S02E19)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá mami (S04E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky