foto

Leif Panduro

  • nar. 18.4.1923
    Fredriksberg, Nordsjælland, Dánsko
  • zem. 16.1.1977 (53 let)
    Asserbo, Nordsjælland, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Louises hus (TV film) - divadelní hra
1976 Spøgelsestoget
1975 Anne og Paul (TV film) - divadelní hra
Bertram og Lisa (TV film) - divadelní hra
1974 Et dukkehjem (TV film) - divadelní hra
1973 I Adams verden (TV film) - divadelní hra
1971 Ballade på Christianshavn
Hjemme hos William (TV film) - divadelní hra
Rundt om Selma (TV film) - divadelní hra
1970 Bella (TV film)
Et godt liv (TV film)
1969 Kys til højre og venstre
1966 I stykker
Naboerne
1963 En af dagene (TV film) - divadelní hra
Hvad med os?
Støvsugerbanden
1961 Harry a komorník

TV seriály

1977 En by i provinsen (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)
Pašeráci (TV seriál)
1967 Ka' De li' østers (TV seriál)
Pidättekö ostereista (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1991 Høfeber - kniha
1983 De uanstændige - kniha
1982 Den ubetænksomme elsker - kniha
1979 Rend mig i traditionerne - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1976 Spøgelsestoget

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky