foto

Leny Escudéro

  • nar. 5.11.1932 (86 let)
    Aurizberri, Navarra, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Vězení - Není čas na spravedlnost
1980 Policejní inspektorka
1979 Charles Clément, canut de Lyon (TV film)
1967 Valmy (TV film)
1962 Passe-temps (TV film)

TV seriály

1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1963 Raisins verts, Les (TV seriál)

Dokumentární

2011 Marlon Brando tuli Suomeen (TV film) - a.z.

TV pořady

2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
Les Années bonheur (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)
1967 Pikkuisen hymyä (TV pořad)
1961 Age tendre et tête de bois (TV pořad)
Amigos del martes (TV pořad)
1957 Discorama (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace