foto

Henri Garcin

  • nar. 11.4.1929 (89 let)
    Antverpy, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tonio
2015 Schneider vs. Bax
2013 Nahoře je ticho
2012 Dívka a smrt
2008 Ça se soigne ?
2006 Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
Můj nejlepší přítel
Růžový panter
Sladký kal
2005 Aux abois
Il ne faut jurer... de rien!
2003 Grimm
2001 Haute fidélité
Un portrait
2000 Negende uur, Het
1999 Cachetonneurs, Les
Žádné vlaky, žádná letadla
1998 Villa vanille (TV film)
1997 Voisine, La (TV film)
1996 Dame du cirque, La (TV film)
Osmý den
Šaty
1995 Fête des pères, La (TV film)
Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
1992 Seveřané
Vincennes Neuilly
1991 Crimes et jardins (TV film)
Ålder okänd (TV film)
1990 Koko Flanel
Un week-end sur deux
Weduwnaar, De (TV film)
1986 Abel
Les étonnements d'un couple moderne (TV film)
Monte Carlo (TV film)
Si t'as besoin de rien, fais-moi signe
1985 Je suis à Rio, ne m'attends pas pour dîner (TV film)
1984 Deux filles sur un banc (TV film)
Lace (TV film)
Nebezpečné známosti
Parents ne sont pas simples cette année, Les
1983 Dernière cigarette, La (TV film)
1982 Co je třeba ke štěstí
1981 Faut s'les faire!... Ces légionnaires
Murder obsession (Follia omicida)
Nous te mari-e-rons (TV film)
Žena od vedle
1980 Cocktail Molotov
Je dors comme un bébé (TV film)
Policejní inspektorka
Remarie-moi (TV film)
To já ne, to on
Vol d'Icare, Le (TV film)
1979 Au théâtre ce soir: Tout dans le jardin (TV film)
Café follies: Avec Marcel Amont (TV film)
Téměř dokonalá aféra
1978 Trocadero bleu citron
Vas-y maman
1977 C'est Mozart qu'on assassine (TV film)
Plus ça va, moins ça va
Soudce zvaný šerif
Une femme, un jour...
1976 Manipulation, La (TV film)
Oublie-moi, Mandoline
Un type comme moi ne devrait jamais mourir
1975 Katrin a spol.
Pan Dupont
1974 Guichets du Louvre, Les
Ursule et Grelu
Verdikt
Vrtohlavá ovce
1971 Kill!
La cavale
Někdo je za dveřmi
Pic et pic et colegram
Společník
1970 Un condé
1969 La Pince à ongles
Modré goloásky
Nuit Bulgare, La
Zničit, řekla
1968 Fleur d'oseille
La Prisonnière
1966 Život na zámku
1965 Moi et les hommes de 40 ans
1964 Amoureux du France, Les
Mata Hari
1963 Meč a váhy
1962 Arsen Lupin kontra Arsen Lupin
1961 Éventail de Lady Windermere, L´
1957 Le Grand Bluff
1956 Má mě rád, nemá mě rád

TV seriály

1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
1985 Colette (TV seriál)
Maguy (TV seriál)
Permis de construire (TV seriál)
1983 Secret diplomatique (TV seriál)
1982 Conrad Killian, le fou du désert (TV seriál)
Mozart (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

1985 Vivement Truffaut (TV film)
1979 Panoplie
1964 Paris Secret

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace