foto

Daisy Head

  • nar. 17.3.1991 (29 let)
    Fulham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Děvjataja
2018 Ophelia
2017 A Midsummer's Nightmare (TV film)
2016 Pád
Underworld: Krvavé války
2014 Srdce lehkosti
2013 When Calls the Heart (TV film)
2012 Endeavour - Pilotní díl (TV film)
2010 The Last Seven

TV seriály

2019 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2018 Girlfriends (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Guilt (TV seriál)
What Did You Do? (E10)
The Crown v Atwood (E09)
Eyes Wide Open (E08)
další epizody (10)
2012 Endeavour (TV seriál)
The Proxy (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Příští ráno (S03E02)
2004 Feather Boy (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky