foto

Elliot Levey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saint Joan
The Child in Time (TV film)
2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
Božská Florence
Pád
The Chamber
2013 Philomena
2011 Much Ado About Nothing (divadelní záznam)
2010 The Habit of Art (divadelní záznam)
2008 Špína a moudrost
2007 Sex, the City and Me (TV film)
2006 Beau Brummell – okouzlující muž (TV film)
Casualty 1906 (TV film)
Královna
2005 Song of Songs
2004 Amnesia (TV film)
Zrazení Krista (TV film)
2003 SuperTex
2002 Sirens (TV film)
Song of Songs
2000 Iásón a argonauti (TV film)
Život v hrsti
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)

TV seriály

2014 Hospoda Jamajka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Krev bratrů (S02E02)
Krev na rukou (S02E01)
Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)
Ďábel (S01E06)
další epizody (6)
Truckers (TV seriál)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
2009 Monday Monday (TV seriál)
National Theatre Live (TV seriál)
2008 Londýnská nemocnice (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
2001 Queen Victoria's Empire (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace