foto

Ryan Gage

  • nar. 17.1.1983 (36 let)
    Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Scottish Mussel
The Gamechangers (TV film)
2014 Hobit: Bitva pěti armád
2013 Hobit: Šmakova dračí poušť
Vraždy na domácí frontě (TV film)
2009 Hamlet (TV film)
2007 Psanec
1995 Soudce Dredd

TV seriály

2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
2015 Serial Thriller: Angel of Decay (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)

Videa (2)

  • Video © New Line Cinema, Metro-Goldwyn-Mayer, Warner Bros. Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Reportáž z premiéry 2 - Ian McKellen (herec), Orlando Bloom (herec), Luke Evans (herec), Benedict Cumberbatch (herec), Martin Freeman (herec), Evangeline Lilly (herečka), Richard Armitage (herec), Peter Jackson (režisér), Ryan Gage (herec), Lee Pace (herec), James Nesbitt (herec), Aidan Turner (herec), Sylvester McCoy (herec), Andy Serkis
    01:27
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace