foto

Maimie McCoy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trick or Treat
2016 Grantchester: Vánoční speciál 2016 (TV film)
2014 Rozzářit hvězdy
2013 The Last Witch (TV film)
2012 Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
2008 Domestics
2007 Andělé a panny
Boat People, The
2006 Minotaur
Taggart: Nejlepší a nejchytřejší (TV film)
2005 Peter Warlock: Some Little Joy (TV film)
2004 Libertin

TV seriály

2019 London Kills (TV seriál)
2018 Lore (TV seriál)
Elizabeth Bathory: Mirror, Mirror (S02E02)
Burke and Hare: In the Name of Science (S02E01)
2017 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
We Are the Garrison (S03E10)
Prisoners of War (S03E08)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Soud a trest (S02E10)
Obvinění (S02E09)
Marnotratný otec (S02E08)
další epizody (9)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Útok na královnu (S01E09)
Výzva (S01E08)
další epizody (7)
2013 Endeavour (TV seriál)
Raketa (S01E03)
2012 Without You (TV seriál)
2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
Personal Affairs (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2004 Top Buzzer (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)