foto

Robert Gonera

  • nar. 1.2.1969 (51 let)
    Syców, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Polizeiruf 110 - Heilig sollt ihr sein! (TV film)
2019 Klecha
Polizeiruf 110 - Heimatliebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod einer Journalistin (TV film)
2018 Polizeiruf 110 - Demokratie stirbt in Finsternis (TV film)
Polizeiruf 110: Der Fall Sikorska (TV film)
Studniówk@
2017 Bodo
Polizeiruf 110 - Das Beste für mein Kind (TV film)
Polizeiruf 110 – Muttertag (TV film)
Tod einer Kadettin (TV film)
2016 Polizeiruf 110 – Der Preis der Freiheit (TV film)
Small Fry
2015 Jak uratować mamę
Polizeiruf 110 - Grenzgänger (TV film)
Słaba płeć?
2013 Fremde Farben
2012 Big Love
2011 Daas
Wygrany
Wyjazd integracyjny
2009 Złoty środek
2007 Wieża
2006 Bezmiar sprawiedliwości
Dublerzy
Palimpsest
2005 Homo Father
Molly's Way
2003 Arche. Czyste zlo
2002 Głośniej od bomb
Mosty lásky (TV film)
2001 Předjaří
2000 Nie ma zmiłuj
Sezon na leszcza
Strefa ciszy
1999 Dluh
Zabij ich wszystkich
1997 Marion du Faouët (TV film)
1996 Gry uliczne
1993 Obcy musi fruwac
Samowolka
Čas pro čarodějnice
1990 Polepšovna
1989 Březnové mandle

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (7)
Komisarz Alex (TV seriál)
Oblicza miłości (S13E07)
2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Pravda o Konstancii (E10)
Sebevrazi (E09)
Zlaté jablko (E08)
další epizody (9)
W rytmie serca (TV seriál)
Na krawędzi (S01E03)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (6)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Rodzinny sekret (E04)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelny wyścig (S05E10)
Lekarze (TV seriál)
Bez tajemnic (S05E09)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sprawa honoru (S09E02)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
další epizody (4)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (8)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Kto, kogo, komu, co? (S03E12)
Czas honoru (TV seriál)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
Wyprawa do Rzeszy (S04E10)
další epizody (5)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Obrońcy (S02E33)
Homar też człowiek (S02E27)
Pasywna agresja dla opornych (S02E26)
další epizody (7)
Nowa (TV seriál)
Pierwsza sprawa (E01)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Słowo honoru (E12)
Dzieci i wdowy (E09)
Podpucha (E08)
další epizody (6)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2002 Przedwiośnie (TV seriál)
1997 Lata i dni (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Autor Solaris (TV film)

Host

TV pořady

2008 Fort Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky