foto

Pertti Sveholm

  • nar. 2.12.1953 (66 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Yö armahtaa
2019 Viimased
2018 Autor neznámý
Heavy Trip
2016 Bollinger (studentský film)
Důl
2015 Hyvää joulua
Královna Kristýna
Vasen ja oikea (TV film)
2014 Kristuksen morsian (TV film)
Omerta
Siinä kaikki (studentský film)
2013 Romanssi
2012 Cesta na sever
Odhalený přístav
2011 Veljekset
2010 Mobile Horror (TV film)
Špatná rodina
2009 Dům košaté lásky
Kukkulan Kuningas (TV film)
Pääministeri (TV film)
Toinen jalka haudasta
Väärät juuret
Výslech
2008 Domov šedých motýlů
My tři králové
2007 Elää, olla olemassa (studentský film)
Matka
Muuttopäivä (studentský film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
Mrazivé město
Světla v soumraku
2005 Kotivideo (studentský film)
Menestyjä
Slib
Zamrzlá země
2004 Joensuun Elli
Miehen sydän (TV film)
Můj kamarád Henry
Skene (TV film)
2003 Ilona (studentský film)
Nousukausi
Raid
2002 Muž bez minulosti
2001 Klassikko
Kolme valhetta (TV film)
Valtapeliä elokuussa 1940 (TV film)
2000 Automat na lásku
Pelon maantiede
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
Taivas tiellä (studentský film)
Tuntematon kaupunki (studentský film)
1999 Downhill City
Force majeure (studentský film)
1998 Jumalainen lahja (TV film)
Pala valkoista marmoria (TV film)
Vuoden viimeinen kesä (TV film)
1997 Hotelli Voodoo (TV film)
Kersantin kunnia (TV film)
1996 Aatamin poika (studentský film)
My Boy (TV film)
Tie naisen sydämeen
Tuomioni (TV film)
1995 Lähtö (studentský film)
Siihen aikaan kun isä lipputangon osti
1994 Kaikki pelissä
Kake 40 v. (TV film)
Kesäyön unelma (TV film)
Let's Play Zeus (TV film)
Paratiisin lapset
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Liituraita Leo
1992 Kaupunkikomedia (TV film)
Mestari
Missä tukkani on?
Takapihan sankarit
Uhri (TV film)
1991 Muuttolinnun aika
Petoksen kehät (TV film)
1990 Amor ampuu ohi
Porttikielto taivaaseen
Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa
1989 Jumalan mustetta (TV film)
Terroristit (TV film)
Zimní válka
Špinavé ruce (TV film)
1988 Onnea matkaan (TV film)
Vincent van Gogh (TV film)
1987 Hamlet podniká
Macbeth
Nonstop
Älä itke Iines
1986 Doris (TV film)
Huomenna
Kill City
Kuningas lähtee Ranskaan
Tarmo Hynäsen onnellinen päivä
1985 Tähti sumussa (TV film)
Vääpeli Sadon tapaus (TV film)
Ylösnousemus
1984 Kevään ensimmäinen saalis (TV film)
Päivää, herra Kivi
1983 Isolde pakolainen (TV film)
Loppu (studentský film)
Yön sankari
1982 Kuoleman hellä kosketus (TV film)
1981 Prinsessa joka nukkui 100 vuotta
Pölhölä
1980 Näköalat (TV film)

TV seriály

2020 Karppi (TV seriál)
Temná voda (S02E08)
Mayday (S02E07)
Paldiski (S02E05)
další epizody (6)
Onnela (TV seriál)
Tupaantuliaisjuhlat (S03E10)
Aallon pesula (S03E09)
Oma aika (S03E07)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Ratkaisu (S01E03)
Ex-Onnelliset (TV seriál)
Rakkausisä (S02E12)
Kone-enkeleitä (S02E11)
Painopistekysymys (S02E10)
další epizody (10)
2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Seksuaalinen rakkaus (E01)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (10)
2014 Syke (TV seriál)
Maksaa rahalla (S01E04)
Tehdas (TV seriál)
Rakastettavat ihmiset (S02E06)
Kellokortti-ihmiset (S02E05)
Ihmisiä hallayössä (S02E04)
další epizody (6)
2013 Nymfit (TV seriál)
Parannuskeino (E06)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
další epizody (8)
2011 Moska (TV seriál)
Pane kulta banaani housuusi (E02)
Helppo elämä (TV seriál)
Helppoa elämää (S03E08)
Epäluulon alkeet (S03E07)
Kevyet mullat (S03E06)
další epizody (8)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Oikeus ja kohtuus (S02E01)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ystävyys, yhteistyö, avunanto (S01E12)
Ei rahasta vaan rakkaudesta (S01E11)
Vapaus (S01E09)
další epizody (8)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Kiinteistönvälitystä (E10)
TV-show (E06)
Näyttö (E05)
další epizody (4)
Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Presidentit (TV seriál)
Uhrattu presidentti (E05)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)
Neljä laukausta (E01)
Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
Peräkamaripojat (TV seriál)
Vilpittömästi sinun (E06)
Rakastukoon ken voi (E05)
Rakasta, kärsi ja uhkaile (E04)
další epizody (6)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Presidentin mies (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
Ota ja omista (TV seriál)
Uskon asia (E28)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
Sergein totuus (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
Hyvä veli (TV seriál)
Jäähyväiset ilman suudelmia (TV seriál)
Peltiheikit (TV seriál)
Tuomitut (TV seriál)
Yksinäiset sudet (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Napaseutu (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
Hunajan maku (TV seriál)
Vain voittaja on sankari (E04)
Kaunis paikka ihmisten asua (E02)
Jos vakuudet riittävät (E01)
1991 Matkalaukkukostaja (TV seriál)
1990 Pirunnyrkki (TV seriál)
Valehtelu virkistää (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)
I-osa (E01)
Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
Musta tuntuu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Näin me se tehtiin: Vuosaari
2007 Tabun synty
1999 Punaorvot valkoisessa Suomessa
1986 Laulu

Koncert

1998 Aktin ylistys (koncert)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2011 Gala UNICEF 2011 (TV pořad)
2010 Arto Nybergin kesäduuniblues (TV pořad)
Hiphop Hamlet (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Lauantaiviihde (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Läpiveto (TV pořad)
2005 Pimeä puoli (TV pořad)
Taiteilijaelämää (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Jussi Gaala 2002 (TV pořad)
1991 Nyhjää tyhjästä (TV pořad)
1986 Studio Studio (TV pořad)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2007 Da Lintsi -koodi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky