foto

Lisa Wiegand

  • nar. 1969
    Royal Oak, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Good Morning
2010 The Assignment
2009 Bob Funk
Mayfly
My Suicide
2008 Night Life (TV film)
Powerova dobrodružství
2007 Lez Be Friends
Little Night Fright, A
Ode to Lost Love
2006 Eating Out 2: Sloppy Seconds
2005 Barbara Jean
Little Athens
2002 Outta Time
Roberta Loved
2001 Dean Quixote
Fish in a Barrel
2000 Odessa
1999 Boy Next Door
Pokrevní bratři
1997 Shopping for Fangs

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Bat/Zotz (E04)
Búho/Muwan (E03)
Escorpión/Dzec (E02)
Chicago Fire (TV seriál)
Thirty Percent Sleight of Hand (S07E03)
Going to War (S07E02)
A Closer Eye (S07E01)
další epizody (4)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Tycoon (E13)
Fool Me Twice (E12)
AQD (E11)
další epizody (10)
Detroiters (TV seriál)
Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2016 American Crime (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Spartacus (S03E23)
Category 5 (S03E22)
I Am the Apocalypse (S03E19)
další epizody (9)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Chopper (S03E08)
Nobody Touches Anything (S03E07)
další epizody (19)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (24)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
další epizody (10)
Wedding Band (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
Prázdné tváře (S02E12)
Na stopě (S02E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Ztráty a nálezy (S02E09)
Láska nebeská (S02E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2009 Sundance Directors Lab (TV seriál)
2004 Porno Valley (TV seriál)

TV pořady

2009 Trpasličí manželství (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace