foto

Katja Kiuru

  • nar. 21.8.1965 (55 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ostrov Ödeö (studentský film)
2013 Romanssi
2011 Jussi Vares: Pavučina smrti
Tarkastaja
2009 United We Stand (studentský film)
2004 Joensuun Elli
1993 Routasydän
1992 Mestari
1989 Insiders
1988 Petos
1986 Huomenna
1985 Hamlet (TV film)
Raymond Karppisen kaipuu (studentský film)
1984 Palava enkeli

TV seriály

2019 Syke (TV seriál)
Hengitystesti 4/4 (S06E12)
Hengitystesti 3/4 (S06E11)
Hengitystesti 2/4 (S06E10)
další epizody (8)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Závěrečné zúčtování (část první) (S01E10)
2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Vain lasten vuoksi (E03)
2001 Musta sukka (TV seriál)
2000 Kirjava silta (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
Playback (E04)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1989 Terveysasema (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
Vanhainkotirakkautta (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)

Dokumentární

1985 Hamlet - dokumentti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky