foto

Howard Witt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Smrt obchodního cestujícího (TV film)
1991 Age Isn't Everything
1990 Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1984 Sam's Son
1982 Lookin' to Get Out
1980 Revenge of the Stepford Wives (TV film)
1979 Mother and Me, M.D. (TV film)
1978 Killing Stone (TV film)
Woman Called Moses, A (TV film)
1975 Zalmen: or, The Madness of God (TV film)

TV seriály

1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Helpless (S03E06)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Wages of Love (S02E02)
1987 Once a Hero (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Diamond in the Rough (S02E22)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Domek na pobřeží (S02E10)
1983 Amanda's (TV seriál)
At Ease (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
W.E.B. (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Magic Fire (S02E11)
Kojak (TV seriál)
Propuštěný (S05E03)
1976 Alice (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky