foto

Dean Hamilton

  • nar. 13.2.1961 (58 let)
    Windsor, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Blonďatá a blonďatější
1999 D.R.E.A.M. Team (TV film)
1995 Brothers' Destiny (TV film)
1994 Savage Land
1993 Vražedná posedlost

TV seriály

1999 Dream Team, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Savage Land
1989 Hledání zázraků (TV film)
Rush Week

TV seriály

1999 Dream Team, The (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Honor Bound (S02E08)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Bobby Dogs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky