foto

John Karlen

  • nar. 28.5.1933 (85 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Skutečné obvinění (TV film)
1995 Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
Výhled skleněným stropem (TV film)
1994 MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
Roseanne: An Unauthorized Biography (TV film)
1993 Bláznivé dědictví
Without Warning: Terror in the Towers (TV film)
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
1991 Perry Mason: Případ skleněné rakve (TV film)
Temný vítr
Ve jménu dítěte (TV film)
1990 Nightmare on the 13th Floor (TV film)
1989 Jackée (TV film)
Sladká Grace (TV film)
The Cover Girl and the Cop (TV film)
1988 Date Rape (TV film)
Police Story: Burnout (TV film)
1987 Daddy (TV film)
Splátka na vraždu (TV film)
1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
Rodný syn
Welcome Home, Bobby (TV film)
1985 Hostage Flight (TV film)
1984 Impulse
O závod s měsícem
Soutěž roztleskávaček
1982 Rosie: The Rosemary Clooney Story (TV film)
1981 American Dream (TV film)
Pennies from Heaven
1980 Long Days of Summer, The (TV film)
1979 The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
The Return of Mod Squad (TV film)
1978 Colorado C.I. (TV film)
Killer's Delight
1976 Městečko v Texasu
1975 Delancey Street: The Crisis Within (TV film)
Masakr v Kansas City (TV film)
Trilogy of Terror (TV film)
1974 Kelly zvaný Samopal (TV film)
1973 Egan (TV film)
Invasion of Carol Enders, The (TV film)
Shirts/Skins (TV film)
The Picture of Dorian Gray (TV film)
1972 Night of Terror (TV film)
1971 Les Lèvres rouges
Night of Dark Shadows
1970 House of Dark Shadows
1963 Patriots, The (TV film)

TV seriály

1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Chci jen tebe 2. (S03E14)
Chci jen tebe 1. (S03E13)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Hlavně, aby se dostalo na všechny (S03E08)
1989 Snoops (TV seriál)
1988 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
A Fair Shake: Part 2 (S07E22)
A Fair Shake: Part 1 (S07E21)
Yup (S07E20)
další epizody (14)
1987 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Secrets (S07E08)
Greed (S07E07)
Video Verite (S07E06)
další epizody (20)
1986 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Rapist: Part 2 (S06E10)
Revenge (S06E09)
Rites of Passage (S06E08)
další epizody (23)
1985 227 (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Play It Again, Santa (S05E11)
Power (S05E10)
Old Ghosts (S05E09)
další epizody (22)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Out of Control (S04E11)
Lady Luck (S04E10)
Hooked (S04E09)
další epizody (18)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Informant (S02E22)
A Cry for Help (S02E21)
The Gang's All Here (S02E20)
další epizody (12)
1982 Fame (TV seriál)
King's Crossing (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Recreational Use (S02E10)
I'll be Home for Christmas (S02E09)
Conduct Unbecoming (S02E08)
další epizody (12)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Hidden Faces (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
Inspektor Hawk (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 From These Roots (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace