foto

Sean Cameron Michael

  • nar. 24.12.1969 (49 let)
    Kapské Město, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Victims
2017 It's Complicated
Last Broken Darkness
Mumie
2016 Dis Koue Kos, Skat
Lea to the Rescue
2014 Spása
2013 Challenger (TV film)
2012 Dívka (TV film)
Nepřítel pod ochranou
Rallye smrti: Peklo na zemi
2010 Tajemství velryb (TV film)
Themba
Ztracení chlapci: Žízeň
2009 Albert Schweitzer
Invictus: Neporažený
Natalee Hollowayová (TV film)
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
Tajemství chrámu křišťálových lebek
2006 Faith Like Potatoes
Operace Rainbow Warrior (TV film)
2005 Mama Jack
Supernova (TV film)
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2004 Boj o plošinu
Mys Dobré naděje
2002 AT13 zasahuje: Útok v Kapském městě (TV film)
Stopa smrti
Sám doma 4 (TV film)
2000 Žralok útočí 2
1999 Ange tombé du ciel, L' (TV film)
Pirates of the Plain
1998 Ernest na vojně
1996 Pochopit Mahátmu
1994 Osudová žena
1993 Evangelium podle Matouše (TV film)

TV seriály

2019 Of Kings and Prophets (TV seriál)
Train My Hands for War (E07)
2018 MacGyver (TV seriál)
Revenge + Catacombs + Le Fantome (S03E08)
2017 Blood Drive (TV seriál)
Faces of Blood Drive (E12)
Rise of the Primo (E11)
Scar Tissue (E10)
další epizody (8)
Shooter (TV seriál)
Primer Contact (S01E10)
Ballistic Advantage (S01E09)
Red on Red (S01E08)
2016 Shooter (TV seriál)
Exfil (S01E02)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
XIX. (S03E01)
Tým Škorpion (TV seriál)
Djibouti Call (S02E20)
2015 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Nepříjemné pravdy (S02E09)
Ozvěny minulosti (S02E08)
Noční intriky (S02E07)
další epizody (6)
2014 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Do boje (S01E05)
Přípravy k boji (S01E04)
Hledání spojenců (S01E03)
další epizody (4)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
2011 Beaver Falls (TV seriál)
2010 Vyděděnci (TV seriál)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1996 Rhodes (TV seriál)
Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
This Life (TV seriál)
1993 Death in the Family (TV seriál)
1991 Egoli: Place of Gold (TV seriál)

Dokumentární

2017 Počátky lidské cesty (TV seriál)
Nápis na stěně (E04)
2012 Lidstvo: Příběh o nás všech (TV seriál)
2011 Mořské víly (TV film)
Zamořeno (TV seriál)
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
Vyváznout živý (TV seriál)
2008 Speciální jednotky v akci (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace