foto

Lasse Naukkarinen

  • nar. 3.9.1942 (76 let)
    Heinävesi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1965 Portaat (studentský film)

Dokumentární

2016 Peter von Bagh
2006 Paanajärven Anni (TV film) - vyp.
1985 No Comments
1984 Suomalainen päiväkirja
1982 Muistoja Sinebrychoffin puistosta
1971 Seikkailu ihmisessä (TV film)

Zvukařská filmografie

Filmy

2008 =x

Dokumentární

2010 Arvostetulla alueella
2007 Etelä-Intian Thali
2001 Miinavaara!
1997 Madame E
1990 Unto M. Osa 1, Nuori Unto

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace