foto

Elina Katainen

  • nar. 21.6.1943
    Pusula, Finsko
  • zem. 11.3.2000 (56 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1982 Feelis
1979 Maan korvessa
1971 Jalmari ja Hulda
1970 ABC-lahja
1969 Halleluja (studentský film)
1968 The Whole Truth and Nothing But the Truth (studentský film)
1967 Ennen kuolemaa (studentský film)

Dokumentární

1994 Juokse, lapsi, juokse
Mies varjossa (TV seriál)
1982 Byrokratia
1978 16.12.1977 Elokuva Risto Jarvan muistoksi
Työ
1971 Sarja kuvia
1968 Vanhan valtaus

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky