foto

John Mitchum

  • nar. 6.9.1919
    Bridgeport, Connecticut, USA
  • zem. 29.11.2001 (82 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 A Family for Joe (TV film)
1989 Oklamaný (TV film)
1987 Jsem uprchlý trestanec (TV film)
1986 Escapes (TV film)
1978 Where's Willie?
1977 Telefon
1976 Násilník
Pipe Dreams
Psanec Josey Wales
1975 Breakheartský průsmyk
The World Through the Eyes of Children
1974 The Hanged Man (TV film)
1973 Magnum Force
Savage (TV film)
Tulák z širých plání
1972 Bloody Trail
1971 Chandler
Do Not Fold, Spindle, or Mutilate (TV film)
Drsný Harry
Ještě jeden vlak k vyloupení
1970 Bigfoot
John Chisum
1969 Paint Your Wagon
1968 Bandolero!
Three Guns for Texas
1967 Cesta na západ
Warning Shot
1966 El Dorado
Velký Bill
1965 Brainstorm
1964 My Fair Lady
1963 Cattle King
1962 Hitler
1961 Sergeant Was a Lady, The
1959 Al Capone
Battle Flame
Guns, Girls, and Gangsters
Přestřelka v Dodge City
1958 Cole Younger, Gunfighter
Cool and Lam (TV film)
Hell's Five Hours
Johnny Rocco
Quantrill's Raiders
Revolt in the Big House
The Bonnie Parker Story
1957 Black Patch
Death in Small Doses
Operation Mad Ball
Ride Out for Revenge
The Tall Stranger
Up in Smoke
1956 Five Steps to Danger
Man in the Vault
Nightmare
Perils of the Wilderness
The Bold and the Brave
The Man Is Armed
1955 Lucy Gallant
The Rawhide Years
1953 Stalag 17
1952 One Minute to Zero
Poslední rodeo
The Pace That Thrills
1951 Flying Leathernecks
Submarine Command
1950 Born to Be Bad
Na opuštěném místě
Right Cross
When Willie Comes Marching Home
1949 Devil's Sleep, The
Knock on Any Door
1948 Shed No Tears
1947 The Prairie

TV seriály

1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Westwind (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Destry (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Garrity and the Graves (S05E32)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Rip Van Winkle Caper (S02E24)
1960 Clear Horizon, The (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Judge Roy Bean (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2018 Nice Girls Don't Stay for Breakfast - a.z.
1992 Roy Rogers, King of the Cowboys
1977 The Hollywood Greats (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace