foto

Lauren Ash

  • nar. 4.2.1983 (37 let)
    Belleville, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Godmother
2017 The Disaster Artist: Úžasný propadák
2015 Policajt ze sámošky 2
2014 Dirty Singles
2011 Calvin's Dream
2008 Camille
2007 Lars a jeho vážná známost

TV seriály

2020 She-Ra a princezny moci (TV seriál)
Horde Prime (S05E01)
Superstore (TV seriál)
Episode 22 (S06E22)
Episode 21 (S06E21)
Episode 20 (S06E20)
další epizody (33)
2019 She-Ra a princezny moci (TV seriál)
Destiny, Part 2 (S04E13)
Destiny, Part 1 (S04E12)
Fractures (S04E10)
další epizody (18)
Superstore (TV seriál)
Negotiations (S05E10)
Curbside Pickup (S05E09)
Toy Drive (S05E08)
další epizody (23)
2018 She-Ra a princezny moci (TV seriál)
The Battle of Bright Moon (S01E13)
Light Hope (S01E12)
Promise (S01E11)
další epizody (7)
Superstore (TV seriál)
Shadowing Glenn (S04E09)
Manager's Conference (S04E08)
New Initiative (S04E07)
další epizody (24)
2017 Superstore (TV seriál)
Christmas Eve (S03E07)
Health Fund (S03E06)
Sal's Dead (S03E05)
další epizody (19)
2016 Superstore (TV seriál)
Black Friday (S02E09)
Seasonal Help (S02E08)
Election Day (S02E07)
další epizody (17)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Tubman (S02E01)
2015 Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Magazine Profile (S01E02)
Pilot (S01E01)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Modern Pigs (S01E10)
Reject's Beach (S01E09)
Dog Dinner Party (S01E08)
další epizody (9)
2014 Spun Out (TV seriál)
Too Much Information (TV seriál)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
Zločinná mysl (TV seriál)
Spirited Away (S01E06)
Bomb Girls (TV seriál)
The Quickening (S02E01)
Call Me Fitz (TV seriál)
Baby's First Brothel (S04E02)
Dívka odjinud (TV seriál)
Fae-ge Against the Machine (S03E08)
2011 Almost Heroes (TV seriál)
Téměř nahá zvířátka (TV seriál)
2009 The Dating Guy (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2006 Punched Up (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Superstore (TV seriál)
Gender Reveal (S03E20)

Host

TV pořady

2020 Hvězdy na drátě (TV pořad)
2019 The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2017 The IMDb Show (TV pořad)
2016 The $100,000 Pyramid (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2008 Howie Do It (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
2003 Scare Tactics (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky