foto

Conor Leslie

  • nar. 10.4.1991 (27 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Campus Code
Dirty Beautiful
2014 Parts Per Billion
2012 Chained
Widow Detective (TV film)
2010 Beware the Gonzo
2007 M.O.N.Y. (TV film)

TV seriály

2017 Shots Fired (TV seriál)
Hour Ten: Last Dance (E10)
Hour Nine: Come to Jesus (E09)
Hour Eight: Rock Bottom (E08)
další epizody (10)
Exprezident Graves (TV seriál)
Half a World Gone Mad (S02E01)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Not Giants But Windmills (S01E10)
Through a Glass Gravely (S01E09)
The Careless Giant (S01E07)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Jak prosté (TV seriál)
Hon na lovce (S05E05)
Vražda ve hvězdách (S05E04)
2015 Other Space (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Truth (S01E07)
The New World (S01E01)
Černá listina (TV seriál)
Sir Crispin Crandall č.86 (S03E06)
Arioch Cain č. 50 (S03E05)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Výpadek (S04E12)
2014 Klondike (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pod povrchem (S04E17)
2013 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Soudce, porota a kat (S04E11)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tvůrčí svoboda (S09E09)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The Circle Line (E06)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace