foto

Conor Leslie

  • nar. 10.4.1991 (28 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Shrimp (TV film)
2015 Campus Code
Dirty Beautiful
2014 Parts Per Billion
2012 Chained
Widow Detective (TV film)
2010 Beware the Gonzo
2007 M.O.N.Y. (TV film)

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
Koriand'r (S01E10)
Donna Troy (S01E08)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Now More Than Ever, We Care About You (S03E01)
2017 Barva moci (TV seriál)
Desátá hodina: Poslední tanec (E10)
Devátá hodina: Obrať se k bohu (E09)
Osmá hodina: Na dně (E08)
další epizody (10)
Exprezident Graves (TV seriál)
Half a World Gone Mad (S02E01)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Not Giants But Windmills (S01E10)
Through a Glass Gravely (S01E09)
The Careless Giant (S01E07)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Jak prosté (TV seriál)
Hon na lovce (S05E05)
Vražda ve hvězdách (S05E04)
2015 Other Space (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Truth (S01E07)
The New World (S01E01)
Černá listina (TV seriál)
Sir Crispin Crandall č.86 (S03E06)
Arioch Cain č. 50 (S03E05)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Výpadek (S04E12)
2014 Klondike (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Hatred (S03E13)
Endurance (S03E12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pod povrchem (S04E17)
2013 Pomsta (TV seriál)
Mercy (S03E04)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Soudce, porota a kat (S04E11)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Friends (E11)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tvůrčí svoboda (S09E09)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The Circle Line (E06)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace