foto

Hye-rin Han

  • nar. 6.11.1988 (32 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nae simjangeul sswara
2014 Sonnyeogwidam
2013 Biyondeu 3D

TV seriály

2017 Miueodo saranghae (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
2015 Naui yoogamseureowoon namjachingoo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2011 Dangshin bbooniya (TV seriál)
Sinkisaengdyeon (TV seriál)
2008 Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
2007 Snow in August (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky