foto

Rauli Somerjoki

  • nar. 30.8.1947
    Somero, Finsko
  • zem. 14.1.1987 (39 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Vyvrhelové
1967 Suomen talvisota

Dokumentární

2015 Valokeilassa Atte Blom (TV film) - a.z.
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál) - a.z.
2010 Rock-Suomi (TV seriál) - a.z.
1983 Lähikuvassa: Rauli Badding Somerjoki (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1970 Bensaa suonissa

Dokumentární

1970 Konalan joutsen

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
1998 Laulava sydän (TV pořad)
1982 Levottomat palat (TV pořad)
1979 Nuotit hukassa (TV pořad)
1977 Suomi-ilta (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
Syksyn sävel 1973 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky