foto

Pertti Salolainen

  • nar. 19.10.1940 (79 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Äl' yli päästä perhanaa

Dokumentární

2009 Yhteinen sävel (TV seriál)
1993 Mitä se meille kuuluu? - Tosi asiaa: Etelä-Afrikka (TV film)
1992 Rahasuku (TV film)
1971 Perkele! Kuvia Suomesta

Host

TV pořady

2010 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Lamastalgia (TV pořad)
2005 Pressiklubi (TV pořad)
1966 Keskiviikko (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

1966 Keskiviikko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky