foto

Jyrki Kovaleff

  • nar. 2.1.1954
    Tampere, Finsko
  • zem. 3.11.2009 (55 let)
    Laakso, Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Skřítek Rolli
2004 Impérium jazzu
Uuno Turhapuro - This Is My Life - a.z.
2001 Kuilu (studentský film)
2000 Autobus sebevrahů
1996 Missä on pommi, Tommi? (studentský film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
1992 Mestari
Puhallus (TV film)
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Keskiyön aurinko (TV film)
Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla
Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
1987 Jäähyväiset presidentille
Kummitäti (TV film)
Uuno Turhapuro kaksoisagentti
1986 Doris (TV film)
Huomenna
Liian iso keikka
Uuno Turhapuro muuttaa maalle
1985 Hei kliffaa hei!
Uuno Epsanjassa
Viimeiset rotannahat
1984 Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1982 Jaakko Ilkka (TV film)
1981 Pedon merkki
Pölhölä
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1979 Ruskan jälkeen
Varttitunti Enkelin Seurassa (TV film)
1978 Kirjailija Helteen kevät (TV film)
Kreutzer-sonaatti (TV film)
Piilopirtti
1977 Viimeinen savotta
1975 Anjuta (TV film)
Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
Professori Uuno D.G. Turhapuro
1974 Robin Hood ja hänen iloiset vekkulinsa Sherwoodin pusikoissa (TV film)
Viu-hah hah-taja
1973 Jeppe Niilonpoika eli talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film)
Mommilan veriteot 1917
Pohjantähti
1972 Haluan rakastaa, Peter
1971 Mareena (TV film)
1970 Mimmi Paavaliina (TV film)
Päämaja
1968 Täällä Pohjantähden alla

TV seriály

2006 Sydän kierroksella (TV seriál)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Ennen lähtöä, osa 3/3 (E10)
Ennen lähtöä, osa 2/3 (E09)
Ennen lähtöä, osa 1/3 (E08)
další epizody (4)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
Sänky (TV seriál)
1999 Trasselirakastaja (TV seriál)
1998 Lääkärit tulessa (TV seriál)
Putkinotko (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)
Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Pimeän hehku (TV seriál)
Devalvaatio (E08)
Valinta (E06)
Tulta! (E05)
1995 Taikapeili (TV seriál)
1994 Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
Voitto ja tappio (E06)
Lainaa viipymättä (E05)
1993 Pimennys (TV seriál)
Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
Iskujoukko (E02)
Selvää pässinlihaa (E01)
1991 Edessä lupaava tulevaisuus (TV seriál)
Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1988 Painajainen (TV seriál)
1987 Rakastan, rakastan (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
Jääkaapissa on ruokaa, nähdään illalla, hei (TV seriál)
Vallan miehet (TV seriál)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1983 Tasavallan ihmisiä (TV seriál)
Tavataan Karppisilla (TV seriál)
1981 Vanhempi veli (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Nuoripari (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1968 30-luvun mies (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Kuvaristikko (TV pořad)
1974 Sämpy (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky