foto

Martina Pinto

  • nar. 3.9.1989 (30 let)
    Mombasa, Keňa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bangla
2018 Nessuno come noi
2010 Una canzone per te
2009 Ex
2008 Grande, grosso e Verdone
Il sangue e la rosa (TV film)
La fidanzata di papà
2007 Třetí pravda (TV film)
2003 Maria Goretti (TV film)

TV seriály

2014 Furore: Il vento della speranza (TV seriál)
2013 Baciamo le mani: Palermo-New York 1958 (TV seriál)
2011 Andělská tvář (TV seriál)
2006 L'onore e il rispetto (TV seriál)
2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)
Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Don Matteo (TV seriál)
Valeria medico legale (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Quelli che... il calcio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky