foto

Philip McGinley

  • nar. 6.6.1981 (37 let)
    Liverpool, Merseyside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Patients of a Saint
2014 Almost Married
2012 Prometheus
2005 Pád (TV film)
2004 Hawking (TV film)
The Deputy (TV film)

TV seriály

2019 Manhunt (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Vera (TV seriál)
Krevní pouto (S08E01)
2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2015 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (4)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Otec Brown (TV seriál)
Kemblefordský plivník (S03E07)
2013 Drifters (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
Cesta vzhůru (S03E06)
Políbený ohněm (S03E05)
další epizody (6)
2005 Chladnokrevné zločiny (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace