foto

Jon Ekstrand

  • nar. 14.12.1976 (42 let)
    Tumba, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Dronningen
2018 Boží mlčení
Jimmie
Školní nářez
2017 Borg/McEnroe
Den enda vägen
Život
2015 Deportace
Dítě číslo 44
2013 Snadný prachy 3: Život deluxe
2012 Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
Hamilton: V zájmu státu
Snadný prachy II
2010 Snadný prachy
2007 Leo
Láska navzdory
2004 Babylonská nemoc
2003 Bokseren

TV seriály

2019 Alex (TV seriál)
Slutspel (S02E06)
Återkomst (S02E05)
Förrådd (S02E04)
další epizody (6)
2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Farang (TV seriál)
Del 8 (S01E08)
Del 7 (S01E07)
Del 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Tredje fallet (S02E01)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace