foto

Jon Ekstrand

  • nar. 14.12.1976 (40 let)
    Tumba, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Den enda vägen
Život
2015 Deportace
Dítě číslo 44
2013 Snadný prachy 3: Život deluxe
2012 Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
Hamilton: V zájmu státu
Snadný prachy II
2010 Snadný prachy
2007 Láska navzdory
Leo
2004 Babylonská nemoc
2003 Bokseren

TV seriály

2017 Farang (TV seriál)
Del 8 (S01E08)
Del 7 (S01E07)
Del 6 (S01E06)
další epizody (8)
2010 Den fördömde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace