foto

Cedomir Djordjevic

  • nar. 2.2.1974 (46 let)
    Srbsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Para knas
2016 Huldra: Lady of the Forest
2015 Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
Bezchybný plán
2013 Snadný prachy 3: Život deluxe
2012 Snadný prachy II

TV seriály

2019 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Past, Present and Future (E03)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky