foto

Cedomir Djordjevic

  • nar. 2.2.1974 (45 let)
    Srbsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Para knas
2016 Huldra: Lady of the Forest
2015 Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
Bezchybný plán
2013 Snadný prachy 3: Život deluxe
2012 Snadný prachy II

TV seriály

2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Past, Present and Future (E03)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2015 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Rodinná záležitost (S05E02)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace