foto

Paterson Joseph

  • nar. 22.6.1964 (55 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Julius Caesar (TV film)
V kruhu koruny: Jindřich V. (TV film)
2011 In Love with Wilde (TV film)
Stop the World
2010 Blood and Oil (TV film)
2008 Druhý muž
2005 Aeon Flux
Open Wide (TV film)
2004 Rukojmí ve zkumavce
2003 Když tě miluji... (TV film)
2001 Vysněný cíl
2000 Pláž
Zamřížovaná zahrada
1993 Ve jménu otce

TV seriály

2020 Kruhy + Kříže (TV seriál)
2019 Dva světy (TV seriál)
You to You (S02E09)
The End of the F***ing World (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2018 Timeless (TV seriál)
The Miracle of Christmas (S02E11)
Chinatown (S02E10)
The General (S02E09)
další epizody (11)
2017 Městské legendy (TV seriál)
Rellik (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Timeless (TV seriál)
The Red Scare (S01E16)
Public Enemy No. 1 (S01E15)
The Lost Generation (S01E14)
další epizody (6)
2016 The Coopers vs the Rest (TV seriál)
Timeless (TV seriál)
The Capture of Benedict Arnold (S01E10)
Last Ride of Bonnie & Clyde (S01E09)
Space Race (S01E08)
další epizody (10)
2015 Safe House (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
The End of the World (E10)
Calm Before the Storm (E09)
Saviour Day (E08)
další epizody (9)
Pozůstalí (TV seriál)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
Protisměr (S02E03)
Peep Show (TV seriál)
Are We Going to Be Alright? (S09E06)
Mole-Mapping (S09E04)
Ve stínu Williama Morrise (S09E01)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Spočinutí pro znavené nohy (S01E07)
Dotaz č. 121 (S01E06)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Repeat to Fade (S08E08)
Hard Stop (S08E07)
Bad Romance (S08E06)
další epizody (8)
2013 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Dependent (S07E06)
Mortal (S07E05)
Fatherly Love (S07E04)
další epizody (6)
2012 Peep Show (TV seriál)
Jeremyho terapeutizace (S08E01)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Wicked Wedding Night (S01E02)
2010 Přežít! (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Peep Show (TV seriál)
Silvestr (S07E06)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
Boy Meets Girl (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Zálety (S06E04)
Jeremy v JLB (S06E01)
2008 Přežít! (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Vůně Kalahari (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Markovy ženy (S05E06)
Jeremy je švorc (S05E03)
Zákulisní válka (S05E02)
2007 Jekyll (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Hyperdrive (TV seriál)
Convoy (S02E06)
Admiral's Daughter (S02E03)
Green Javelins (S02E01)
Peep Show (TV seriál)
Konference (S04E02)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
Assessment (S01E06)
Asteroid (S01E04)
Hello, Queppu (S01E02)
další epizody (4)
That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Každý svou cestou (S01E13)
Zlý vlk (S01E12)
Peep Show (TV seriál)
Porotcování (S03E05)
Houbičkaření (S03E03)
2004 Peep Show (TV seriál)
Místní nula (S02E03)
Jeremy na vzestupu (S02E02)
Duhové rytmy (S02E01)
2003 Peep Show (TV seriál)
Mark má nového kamaráda (S01E04)
William and Mary (TV seriál)
2001 Armadillo (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2000 Safe as Houses (TV seriál)
1996 Nikdykde (TV seriál)
As Above, So Below (E06)
Down Street (E05)
Blackfriars (E04)
další epizody (6)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)

Dokumentární

2017 Expedition Volcano (TV seriál) - vyp.
Poslední pozdrav sondy Cassini (TV film) - vyp.
2016 The Prosecutors: Real Crime and Punishment (TV seriál) - vyp.
2013 Divoké Thajsko (TV film) - vyp.
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2009 Ruská divočina (TV seriál)
2008 Horor v Manile (TV film)

Host

TV pořady

2005 Mega města (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky