foto

Eric Judor

  • nar. 25.7.1969 (47 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Problemos
2016 La tour 2 contrôle infernale
2015 Les nouvelles aventures d'Aladin
2013 Fízlové, hajzlové
Mohamed Dubois
2012 Hénaut président
Wrong
2011 Au bistro du coin
Halal police d'État
2010 Der Atem des Himmels
Il reste du jambon?
2009 Frajeři
Můj život v Neuilly
2008 2 blbouni v Paříži
2007 Steak
2005 Tenkrát v Alžírsku
2004 Agenti nula nula
Daltoni
2003 Pecan Pie
2001 Téměř smrtonosná past
1999 Ciel, les oiseaux et... ta mère!, Le
Rub a líc
1998 Enfants de Coluche! (TV film)

TV seriály

2013 What Ze Teuf (TV seriál)
2011 Platane (TV seriál)
Zak (TV seriál)
2007 Moot-Moot (TV seriál)
2003 Les 100 plus grands... (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1997 Agence Lambert, L' (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Dokumentární

2001 Faisant de la tour Montparnasse infernale, Le
1998 Comme au cinéma (TV seriál)

TV pořady

2017 Radio + (TV pořad)
2016 Arthur et les incollables (TV pořad)
Quotidien (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2008 9 - Un chiffre, un homme (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
1998 Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Problemos
2016 La tour 2 contrôle infernale
2008 2 blbouni v Paříži

TV seriály

2011 Platane (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace