foto

Colin Minihan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 What Keeps You Alive
2016 Krvavé písky
2014 Extraterrestrial

Hudební videoklipy

2011 Silverstein: Burning Hearts (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Selfie
2019 Spiral
Z
2018 What Keeps You Alive
2017 Still/Born
2016 Krvavé písky

Producentská filmografie

Filmy

2020 Selfie
2019 Spiral
Z
2018 What Keeps You Alive
2017 Still/Born
2016 Krvavé písky

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Krvavé písky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky