foto

Pippa Scott

  • nar. 10.11.1935 (83 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Automotive
2009 Footprints
1982 Sound of Murder, The
1974 Bad Ronald (TV film)
Teror na 40. podlaží (TV film)
1971 Odvykací kůra
1969 Some Kind of a Nut
1968 Petulie
1966 For Pete's Sake
1964 The Confession
1963 My Six Loves
1958 As Young as We Are
Auntie Mame
1956 Stopaři

TV seriály

1982 Remington Steele (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
Popi (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Rekviem pro padající hvězdu (S02E05)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Trouble with Templeton (S02E09)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2006 King Leopold's Ghost

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2006 King Leopold's Ghost

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace