foto

Bibi Naceri

  • nar. 28.12.1968 (51 let)
    Paris, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Doupě
2012 Road Nine
2010 Le Baltringue
2008 Rychlá akce
2005 Seconde chance (TV film)
2004 Okrsek 13
2002 Kodex

TV seriály

2009 Černá série (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Road Nine
2008 Par suite d'un arrêt de travail...
Rychlá akce
2004 Okrsek 13
2003 Bastide bleu, La (TV film)
2002 Féroce
Kodex
Vosí hnízdo
2001 Kdo jinému jámu kopá (TV film)

TV seriály

2009 Černá série (TV seriál)
2008 Aïcha (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Hyper show (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky