foto

Joseph Kathrein

  • nar. Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Goodnight
2015 Linka modlitby
2013 North of South, West of East
2011 Restitution
2008 Fog Warning
2007 Person of Interest

TV seriály

2018 Policie Chicago (TV seriál)
Allegiance (S05E21)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Zlá noc (S05E20)
V černém lese (S05E12)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Revelations (E08)
There Was a Girl (E07)
The Way Things Are (E06)
další epizody (8)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Road to Nowhere (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky