foto

Adam Beechen

  • nar. 22.12.1968 (51 let)
    Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Hurá do pravěku!
1994 O simantikos allos

TV seriály

2018 MacGyver (TV seriál)
CO2 Sensor + Tree Branch (S02E13)
2017 Transformers: Titans Return (TV seriál)
2015 The Stinky & Dirty Show (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
2014 Show Toma a Jerryho (TV seriál)
2013 Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
Mladí Titáni do toho! (TV seriál)
2012 Pet šhopáci (TV seriál)
2011 Voltron Force (TV seriál)
2010 Ben 10: Dokonalý mimozemšťan (TV seriál)
Chuck a přátelé (TV seriál)
Generator Rex (TV seriál)
Hero Factory (TV seriál)
Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
Pink Panther & Pals (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Ben 10: Síla vesmíru (TV seriál)
Gormiti (TV seriál)
2007 Edgar & Ellen (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
Johnny Test (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Hi Hi Puffy AmiYumi (TV seriál)
2003 Teen Titans (TV seriál)
2001 Špionky (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Little Bill (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 O simantikos allos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky