foto

Goró Kišitani

  • nar. 27.9.1964 (54 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ano ko no, Toriko
2017 Džimi ni sugoi! DX (TV film)
2014 Kuroshitsuji
2013 Arcana
Cuja no joru: Aru ai ni kakawatta onnatači no monogatari
Gaččaman
Slaměný štít
2011 Yoake no machi de
2010 Gohou (TV film)
2009 Crows Zero II
Go Ape (TV film)
2008 Aiba Monogatari (TV film)
Five (TV film)
2007 Ai no Rukeichi (TV film)
Battery
Crows Zero
Joru no owaru toki (TV film)
Rjú ga gotoku: Gekidžóban
Saijúki
2006 Taijó no uta
Óoku
2004 Road 88: Deaidži Šikoku e
Zmeškaný hovor
2002 Inochi
Osud světa
Šin Džingi no hakaba
1997 Boku ga boku de aru tameni (TV film)
Hon Kon daiyasokai: Tatchi & Magi
Watašitači ga suki datta koto
1995 Basudei purezento
Heisei musekinin ikka: Tokyo de luxe
Marks no jama
1994 Hero Interview
1993 Cuki wa dočči ni deteiru

TV seriály

2017 Nó ni sumaho ga umerareta (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
2015 Bonkura 2 (TV seriál)
Temisu no Kyuukei (TV seriál)
Zannenna Otto (TV seriál)
2014 Bonkura (TV seriál)
2013 Pin to Kona (TV seriál)
2011 Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
2010 Osmý den pro cikádu (TV seriál)
2009 Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Láska nebeská (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
2004 Ichiban Taisetsu na Hito wa Dare Desu ka (TV seriál)
2003 Diamond Girl (TV seriál)
Teru teru kazoku (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
2001 Sekai de ičiban acui nacu (TV seriál)
2000 Kamisama no itazura (TV seriál)
1999 Rasen (TV seriál)
1997 Cuki no kagajaku joru dakara (TV seriál)
1996 みにくいアヒルの子 (TV seriál)
1995 Koibito Yo (TV seriál)
1994 Imôto yo (TV seriál)
Kono Ai ni Ikite (TV seriál)
1988 Oikaketai no! (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Kirâ vâjinrôdo
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace