foto

Alfred Shaughnessy

  • nar. 19.5.1916
    Westminster, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.11.2005 (89 let)
    Plymouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Shades of Darkness: Feet Foremost by L.P. Hartley (TV film)
1973 Tiffany Jones
1972 Flesh and Blood Show, The
1970 Crescendo
1969 Journey to the Unknown (TV film)
1968 Jännitysnäytelmä: Teetupa (TV film) - divadelní hra
1961 Impersonator, The
1960 Follow That Horse!
1957 Kapička štěstí
Light Fingers
1956 High Terrace
Touch of the Sun, A
1955 Hostage, The
Room in the House
1953 Laxdale Hall

TV seriály

1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1986 Ladies in Charge (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Irish R.M., The (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
The Fourth Arm (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1972 Spyder's Web (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 Sanctuary (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1953 Place of Execution, A (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace