foto

Seppo Maijala

  • nar. 16.4.1944 (75 let)
    Lempäälä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Totálně našrot
2005 Eläville ja kuolleille
2000 Autobus sebevrahů
1995 Kosketa minua
Päivällinen ruohikolla (TV film)
1994 Koiravarkaat
1993 Routasydän
Toinen luonto (TV film)
1992 Kyyditys (TV film)
1983 Juhannustanssit (TV film)
1982 Kaikki tulevat päivät (TV film)
1976 Kaksi ruplan rahaa (TV film)
1970 Palveleva puhelin (TV film)

TV seriály

2019 Aktivistit (TV seriál)
Verikoirat (E03)
2017 Presidentti (TV seriál)
Vilpittömästi ja uskollisesti (E02)
Downshiftaajat (TV seriál)
Vihreät kuulat (S02E01)
2016 Syke (TV seriál)
Myötä- ja vastamäessä (S03E07)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (S01E10)
Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Uutta ja vanhaa (E09)
2012 Elämää suurempaa (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Oikeus ja kohtuus (S02E01)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (10)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (9)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (9)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Puhelin johon yrititte soittaa (E08)
Valinta (E05)
Pojat (E04)
další epizody (4)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Maan korvessa kulkevi (S02E01)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
Sergein totuus (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Tuomitut (TV seriál)
1994 Mikset sä soita? (TV seriál)
1986 Huh hellettä! (TV seriál)
Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö (E14)
Läksiäiset (E13)
Pasianssia ja psykologiaa (E12)
další epizody (7)
1982 Reinikainen (TV seriál)
No onkos tullut kesä (E05)
Pieni yösoitto (E04)
Koiranelämää (E03)
další epizody (4)
1979 Profeetta eli räätäli kunnallismiehenä (TV seriál)
1968 30-luvun mies (TV seriál)

Dokumentární

2008 Tankista Reinikaiseen (TV film)

Host

TV pořady

1985 Thilia Thalia (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace