foto

Dan Amboyer

  • nar. Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
2015 Trable o Vánocích
2014 Untitled Wall Street Project (TV film)
2011 William & Catherine: A Royal Romance (TV film)

TV seriály

2017 The Blacklist: Redemption (TV seriál)
Whitehall: Conclusion (E08)
Whitehall (E07)
Borealis 301 (E05)
další epizody (6)
2016 Younger (TV seriál)
The Marshmallow Experiment (S03E02)
A Kiss Is Just a Kiss (S03E01)
No Weddings & a Funeral (S02E12)
další epizody (10)
2015 Benders (TV seriál)
Younger (TV seriál)
Hot Mitzvah (S01E11)
The Boy with the Dragon Tattoo (S01E10)
The Exes (S01E04)
další epizody (5)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Graceland (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Liberty (S03E01)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace